JKW 2014 2e weekend

Verslag 2e weekend kJW 8/29 Juni 2014.

Ten eerste wil ik mijn aandacht uitbrengen en complimenten naar de begeleiders van het KJW, een geweldige opkomst en toewijding richting de jeugd wat de toekomst bied, en waartoe vrijwilligers toe bereid zijn om hun eigen tijd te offeren, mijn dank aan jullie allen.

Tijdens het ontvangst op zaterdag morgen waren op een enkeling wegens proefwerkweek na, ieder weer aanwezig afgelopen weekend om 11:00 uur een totaal van 18 kinderen en allen op de foto met als sponsor Martin SB, een hoop gelach, gieren en brullen.

KJW 2014 1e Editie

KJW 2014 1e Editie HSV 't Tipke

Jongen Jongens wat was het weer een super weekend met de terroristen, gewoon moeten janken van het lachen, op naar het volgende KJW, Marlie Lucassen super bedankt voor het voeden van al die hongerige monden, en Danny Huggers, Wim Huggers en Wilma Manders wat er organisatie het was Super,,,

Over Het Tipke

HSV ’t Tipke is gelegen aan de snelweg A2 Eindhoven - Weert, direct aan de afslag Budel/Maarheeze/Engelsman.

De vijver heeft een oppervlakte van circa 12 ha, welke in 2006 is gesplitst in een witvisvijver van ca 2 ha en een “karper”vijver van ca 10 ha. De witvisvijver is toegelaten voor iedereen die niet vist met karper specifiek aas. De vijver bevat een leuk bestand aan brasem, zeelt, voorn, winde, kruiskroeskarper en paling.

Home

Welkom bij HSV 't Tipke

Geachte leden zoals jullie zien hebben we een nieuwe website, dit helaas door een storing op onze server, zodoende staat er nu alleen de informatie op van onze belangrijkste evenementen.
hopende op jullie begrip en we doen er alles aan om zo spoedig mogelijk weer alle informatie er op te hebben.

Met vriendelijk groet,
Remco Neggers
Voorzitter HSV 't Tipke

Abonneren op Hengelsport vereniging HSV ’T Tipke RSS