Vijver gesloten

Goede middag leden LET OP a.s weekend de gehele vijver gesloten i.v.m. de eind wedstrijd KJW 2014, tevens is het weekend er op ook de gehele vijver gesloten I.v.m. de eindwedstrijd van de karperteams.

JKW 3e Editie

Geachte leden a.s. weekend van 21-08-2014 tot 24-08-2014 is de bos zijde vanaf het clubhuis tot en met de berk gesloten voor het KJW

Let Op datum Jeugd instructiedag gewijzigd

Hallo alle jeugd leden LET OP ik moet jullie helaas mededelen dat de datum van de instructiedag is gewijzigd naar zondag 17 augustus,

Hoofdsponsor Martin SB maakt KJW 2014 Mogenlijk

Martin SB is hoofdsponsor van de jeugdweekenden van HSV ’t Tipke uit Maarheeze, Noord-Brabant. De vrijwilligers van deze actieve HSV organiseren deze zomer iedere maand zo’n geweldig jeugdkarperweekend. Dat initiatief steunen wij uiteraard van harte, de jeugd is immers de toekomst!

Voeg Martin SB toe aan je vriendenlijst op Facebook en je kunt het hele bericht lezen

JKW 2014 2e weekend

Verslag 2e weekend kJW 8/29 Juni 2014.

Ten eerste wil ik mijn aandacht uitbrengen en complimenten naar de begeleiders van het KJW, een geweldige opkomst en toewijding richting de jeugd wat de toekomst bied, en waartoe vrijwilligers toe bereid zijn om hun eigen tijd te offeren, mijn dank aan jullie allen.

Tijdens het ontvangst op zaterdag morgen waren op een enkeling wegens proefwerkweek na, ieder weer aanwezig afgelopen weekend om 11:00 uur een totaal van 18 kinderen en allen op de foto met als sponsor Martin SB, een hoop gelach, gieren en brullen.

KJW 2014 1e Editie

KJW 2014 1e Editie HSV 't Tipke

Jongen Jongens wat was het weer een super weekend met de terroristen, gewoon moeten janken van het lachen, op naar het volgende KJW, Marlie Lucassen super bedankt voor het voeden van al die hongerige monden, en Danny Huggers, Wim Huggers en Wilma Manders wat er organisatie het was Super,,,

Over Het Tipke

HSV ’t Tipke is gelegen aan de snelweg A2 Eindhoven - Weert, direct aan de afslag Budel/Maarheeze/Engelsman.

De vijver heeft een oppervlakte van circa 12 ha, welke in 2006 is gesplitst in een witvisvijver van ca 2 ha en een “karper”vijver van ca 10 ha. De witvisvijver is toegelaten voor iedereen die niet vist met karper specifiek aas. De vijver bevat een leuk bestand aan brasem, zeelt, voorn, winde, kruiskroeskarper en paling.

Home

Welkom bij HSV 't Tipke

Geachte leden zoals jullie zien hebben we een nieuwe website, dit helaas door een storing op onze server, zodoende staat er nu alleen de informatie op van onze belangrijkste evenementen.
hopende op jullie begrip en we doen er alles aan om zo spoedig mogelijk weer alle informatie er op te hebben.

Met vriendelijk groet,
Remco Neggers
Voorzitter HSV 't Tipke

Abonneren op Hengelsport vereniging HSV ’T Tipke RSS